• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Bedrijfskleding Nijkerk

Zit jouw onderneming in Nijkerk of omgeving en houd jij wel van een thuiswedstrijd? Dan helpen wij jou en je onderneming maar al te graag!  Met ons ruime aanbod voor verschillende branches, in verschillende prijsklassen en meer dan 20 merken is er voor elke job een passend aanbod. 

Voor iedere branche wat wils

De Meiden van Ropaflex hebben verstand van zaken. Met meer dan acht jaar ervaring en een team van vier top kledingstylisten is er altijd wel een dame die jouw perfect weet te adviseren in jouw branche.

 

 

Wil je jouw eigen bedrijfskleding ontwerpen?

Mooi, want dat kan bij de Meiden van Ropaflex. Maak gebruik van de kledingconfigurator om een eigen kledinglijn te creëren en een collectie te ontwerpen. Bijvoorbeeld om jouw eigen hoodie te maken of om een werkbroek of jack samen te stellen in de huisstijl van jouw bedrijf. Wij maken voor het vervaardigen van bedrijfskleding en werkkleding in Amersfoort gebruik van duurzame stoffen. Zo straal je met jouw bedrijf ook uit dat je rekening houdt met duurzaam ondernemen.

 

Voor kleine en grote bedrijven

Het design van de bedrijfskleding stel je naar eigen inzicht samen. Daarna zorgen wij voor de productie van je eigen unieke kledinglijn. Dit is al mogelijk vanaf tien stuks kleding. Wij maken precies de hoeveelheid die je nodig hebt, zodat er geen overtollige voorraad ontstaat. Bovendien zorgt dit voor het minimaliseren van de impact op het milieu.

Uniforme werkkleding op maat

Je hebt als bedrijf in het mkb of als groot bedrijf medewerkers in dienst die bijdragen aan het versterken van je bedrijfsidentiteit. Uniforme werkkleding vormt daarvoor een uitstekende basis met naar wens onderscheid in bedrijfskleding die afgestemd is op uiteenlopende functies.

Kies Ropaflex voor bedrijfskleding in Nijkerk

Naast dat je bij ons op een passend advies mag rekenen voor bedrijfskleding, werkkleding en schoenen geldt dat wij je meer te bieden hebben. Je kunt bij ons namelijk ook je bedrijfskleding net als sportkleding laten bedrukken en printen. Wil je werkkleding laten maken met een mooi logo? Het borduren van logo’s is een van onze specialiteiten, net als het aanpassen van kleding voor een passende custom outfit.

Zo werken wij

Wil je bedrijfskleding in Nijkerk voor je bedrijf kopen? Ons team met enthousiaste dames maakt het je gemakkelijk, want je hoeft alleen maar een contactaanvraag te doen.

Zij gingen jou voor

Wij hebben al verschillende ondernemingen in Nijkerk en omgeving blij mogen maken met nieuwe bedrijfskleding. Bekijk hieronder enkele van onze succesverhalen.

Route vanuit Nijkerk

Wij hebben o.a. collecties van:

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo