• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Promotionele kleding

Promotiekleding is een sterke en effectieve manier voor het overbrengen van jouw merk en of boodschap. De Meiden van Ropaflex bieden verschillende soorten promotiekleding aan. Van sportief tot aan stijlvol en van praktisch tot aan comfortabel. Er past altijd wel iets bij jouw merkidentiteit en de boodschap die jij graag wilt overbrengen.   

You got this!

Heb jij promotionele kleding nodig voor een evenement, beurs of iets sportgerelateerd? Laat onze Meiden jou adviseren in de beste keuzes. Zo zijn er vele mogelijkheden, denk hierbij aan een pet met jouw boodschap of een chique colbert met jouw logo.  

Wij denken met veel plezier met jou mee welke outfit of item geschikt is om jouw boodschap het beste over te kunnen brengen. Graag nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Nijkerk om al onze mogelijkheden te kunnen laten zien. Met 100m2 aan showroom hebben wij vrijwel alle soorten en maten op voorraad. Wel zo makkelijk om de perfecte promotiekleding uit te kunnen kiezen. 

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken. 

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo