• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Custom-made

Wil je graag iets voor jouw bedrijf wat niemand heeft? Een unieke sloof of juist een overhemd met precies de stof en knoopjes die jij mooi vindt? Dan is Custom-made een goede keuze voor jou.

Uniek, Unieker, Uniekst

Custom-made betekend op maat gemaakt. Er is qua soorten kleding en personaliseren heel veel mogelijk om jouw team er herkenbaar en uniek uit te laten zien. In dat geval kan custom-made iets voor jou en jouw onderneming zijn.

Bij custom-made kan je namelijk de stof, de knoopjes en meer zelf uitzoeken. Op deze manier heb je een item die speciaal voor jou wordt gemaakt en dus geheel uniek is. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes, zowel in comfort, duurzaamheid als net die extra touch. Graag nodigen wij je van harte uit in onze showroom te Nijkerk om alle custom-made mogelijkheden te kunnen laten zien.

 

 

 

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.  

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo