• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken, we kennen het allemaal en het wordt veelal gebruikt rondom kerst. De Meiden van Ropaflex doen niet alleen aan relatiegeschenken in december, maar het hele jaar door. Want het is elke dag fijn om jouw waardering uit te spreken, toch?

Jij bedankt!

Relatiegeschenken staan erom bekend dat ze veelal in en rondom december cadeau gedaan worden aan jouw medewerkers en zakelijke relaties. Een mooi moment om jouw waardering en dank uit te spreken voor de samenwerking het afgelopen jaar.   

De Meiden van Ropaflex stellen graag met veel liefde en aandacht de mooiste relatiegeschenken voor jou samen. Niet alleen in december, maar het hele jaar door. Hoe leuk bijvoorbeeld voor komende zomer een zomerattentie in de zin van een gepersonaliseerde handdoek, een koeltas met bedrukking of een wijnkoeler met jouw logo?

Graag nodigen wij jou van harte uit in onze showroom te Nijkerk om al onze mogelijkheden te kunnen laten zien. Bespreek je de opties liever telefonisch of via Whatsapp dan is dat ook geen probleem. 

 

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.  

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo