• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Werk- & Veiligheidskleding

Een sterke job vraagt om veilige, hygiënische, praktische en comfortabele kleding. En of dit nou een baan is die veel van jou vraagt omdat je de hele dag op je knieën zit, van ziekenhuisbed naar ziekenhuisbed moet lopen of de hele dag in de regen loopt, het moet goed en duurzaam zijn en comfortabel en prettig zitten. 

Daar kan je op bouwen

Door de ontwikkelingen in de kledingindustrie en de uitvindingen zoals primaloft, goretex en andere technieken worden de dragers ervan terecht steeds veeleisender. Dit vraagt van ons de nodige kennis om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Iets wat wij graag doen.  

De Meiden van Ropaflex geven je daarom graag advies op maat welke kleding geschikt is voor de zware uitdagingen die jij en je team elke dag tegemoet gaan. Hierbij houden wij onze focus op duurzaamheid, herkenbaarheid en bovenal comfort. Graag nodigen wij je van harte uit in onze showroom te Nijkerk om al onze mogelijkheden te kunnen laten zien. Met 100m2 aan showroom hebben wij vrijwel alle soorten en maten op voorraad. Wel zo makkelijk om de meest geschikte werkkleding uit te kunnen kiezen.

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.  

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo