• Top kwaliteit bedrijfskleding
 • 100 m2 showroom
 • Uitgebreid assortiment

Onze showroom

Welkom in de showroom van de Meiden van Ropaflex. Hier is onze uitgebreide collectie werkkleding en bijpassende accessoires en PBM’s te bekijken. Ervaar de kwaliteit, pasvorm en stijl van onze producten en laat je adviseren door onze experts. Bij Ropaflex is alles te vinden wat je nodig hebt om jouw personeel veilig, comfortabel en herkenbaar aan het werk te laten gaan. Maak vooral een afspraak voor een bezoek, de koffie staat al klaar! 

Onze werkwijze

Wij, de Meiden van Ropaflex, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Graag plannen we dan ook een kennismakingsgesprek met jou in. Tijdens dit gesprek luisteren we aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen van bedrijfskleding. Deze wensen worden vervolgens vertaald naar een zo passend mogelijke offerte. Zodra er akkoord is gegeven op de offerte, beginnen we met het maken van de werktekeningen. Het is voor ons heel belangrijk dat alles tot in de kleinste puntjes precies is zoals jij het wilt, dus er wordt veel aandacht aan de werktekeningen besteed. Zodra dit akkoord is, gaan we alle kleding doorpassen. Dit kan bij ons in onze showroom, maar wij bieden ook passessies op locatie aan. Zo hoeft jouw personeel niet naar ons te komen, maar komen wij met het samengestelde kledingpakket naar jou.

Zodra jij met alles tevreden bent gaan wij de kleding bestellen. Daarnaast kun je vanaf nu ook gebruik maken van ons KMS-systeem. Er kan voor gekozen worden om elke werknemer zelf zijn eigen kleding te laten bestellen. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel besteld wordt maken we gebruik van een puntensysteem. Zo heeft elke werknemer een X aantal punten per jaar die hij bij ons mag besteden. Op deze manier wordt het afgesproken kledingbudget niet overschreden, heb jij er geen omkijken meer naar en loopt je personeel er altijd representatief en herkenbaar bij.

Ons werkgebied

De showroom van Ropaflex bevindt zich in Nijkerk. Gelegen aan de A28 is de showroom eenvoudig te bereiken. Met onze bedrijfskleding hebben wij regionaal vele klanten blij mogen maken, denk hierbij aan Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Bunschoten-Spakenbrug, Ede, Harderwijk, Putten, Veenendaal, Utrecht en natuurlijk Nijkerk.

Mocht je niet in de buurt gevestigd zitten en het fijner vinden dat de Meiden van Ropaflex jouw kant op komen? Geen probleem! Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.

Onze branches

Representatieve business outfits

Werk- & Veiligheidskleding

Stijlvolle horecakleding

Custom-made

Detachering

Promotionele kleding

Bedrijfsmatige sportkleding

Relatiegeschenken

Clique

Jobman

Derby of Sweden

E.L. Cravette

Contact

Samen nemen we de mogelijkheden door die het beste bij jouw organisatie passen.

CONTACTFORMULIER

Op werkdagen is Ropaflex telefonisch bereikbaar tussen 09.00-17.00 uu

  ADRESGEGEVENS

  Ropaflex
  Smitspol 16
  3861 RS Nijkerk
  Nederland

  Telefoon: 033 844 25 74
  Mobiel: 06 125 84 954
  E-mailadres: info@ropaflex.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
  Whatsapp logo