• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Stijlvolle horecakleding

Horecakleding moet niet alleen gastvrijheid uitstralen. Het moet jouw chefs het zelfvertrouwen geven om hun gerecht met de beste smaken te verfijnen en jouw serveersters het comfort om alle drankjes met de perfecte snelheid uit te kunnen serveren. Onder andere zijn een onderscheidende look, een goede pasvorm en het juiste comfort hierbij erg belangrijk.   

De beste horecakleding

De Meiden van Ropaflex hebben een ruime selectie van de beste horecakleding. Denk hierbij aan koksbuizen, schorten, sloven, overhemden en blouses en meer.

Kleding geschikt voor horecaprofessionals moet aan veel eisen voldoen. Denk hierbij aan een fijne pasvorm, ademende materialen en vlekproof. Niet alleen is het belangrijk voor je personeel dat zij representatief voor de dag komen, ook zorgt het voor herkenning en vertrouwen voor je gasten. Immers geeft een goed geklede gastdame of chefkok een professionele uitstraling. 

De Meiden van Ropaflex hebben al meer dan 8 jaar ervaring voor het correct adviseren van horecagelegenheden. Wij denken graag met je mee welke outfit precies geschikt is voor jouw business. Graag nodigen wij je van harte uit in onze showroom te Nijkerk om al onze mogelijkheden te kunnen laten zien. Met 100m2 aan showroom hebben wij vrijwel alle soorten en maten op voorraad. Wel zo makkelijk om de meest stijlvolle horecakleding uit te kunnen kiezen.

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken. 

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo