• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Bedrijfsmatige sportkleding

De Meiden van Ropaflex hebben naast alle bedrijfs- en werkkleding ook sportkleding. Heb jij met jouw sportteam een nieuwe outfit nodig, of ga jij juist met jouw bedrijf meedoen aan een toernooi en zoek je een betaalbare, goed ademende en/of gepersonaliseerde sportkleding? Dan ben je bij ons aan het juiste sportadres. 

Win-Win

De Meiden van Ropaflex hebben al vele teams blij mogen maken met gepersonaliseerde sportkleding. Of het nou gaat om een bedrijfstoernooi of juist een vriendenteam, wij kunnen jou helpen met de geschikte sportoutfit. Met een groot merkaanbod is er voor elke prijsklasse wel wat mogelijk. Een eenmalig toernooi, of juist voor een heel seizoen er representatief uitzien is bij ons geen enkel probleem. Sportkleding is er in vele soorten en maten. Wij kijken samen met jou wat voor jouw sport het belangrijkste is. Mooi, comfortabel en representatief, dat is nog eens een Win-Win situatie.

Wij denken met alle liefde met je mee welke outfit geschikt is voor jouw (bedrijfs)sport. Graag nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Nijkerk zodat wij jou onze mogelijkheden kunnen laten zien.

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.  

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo