• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Custom made specials in kleding en meer

Specials die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor jouw bedrijf

Wanneer je de bedrijfskleding nog persoonlijker wil maken dan alleen veredeling en je wilt echt een boodschap uitbrengen door middel van het outfit kun je denken aan speciale aanmaak, wij noemen ze ook wel onze specials.

Dit kan met kleding maar ook aan tassen, koffers, drinkbekers en sleutelhangers.

Specials maken wij al vanaf 25 stuks en deze worden allemaal in Nederland geproduceerd. Deze zijn vaak wel wat duurder dan wanneer we ze ergens anders produceren. Alleen hier hangt een kortere levertijd aan (zo’n 4 weken). Bij meer dan 250 stuks wijken we uit naar elders in Europa. Bij dit soort trajecten kun je denken aan een levertijd van 8 a 12 weken. We gaan hierbij voor kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard de herkenning van je bedrijf. Aan de hand van een schatting  produceren wij de kleding en kunnen de kleding zelfs voor onze klanten op voorraad houden.

Een van onze specialtrajecten waar we trots op zijn is voor onze partner:

Alle 140 winkels van deze keten kunnen bijv. altijd en overal hun gepersonaliseerde blouse of overhemd bestellen. Het voordeel is dat ze snel beschikken over de artikelen en dat ze dus niet eerst besteld moeten worden en dan nog eens bedrukt of geborduurd. Wil je een uniek en authentiek product, dan is een special ook een hele goede keuze. 

Voor meer informatie neem contact op met Mieneke, zij specialist op het gebied van specials binnen Ropaflex. 

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo