• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Representatieve business outfits

Op zoek naar een uitgebreide en stijlvolle collectie bedrijfskleding die goed te dragen is op kantoor? Dan ben jij bij de Meiden van Ropaflex aan het juiste kledingadres. Wij hebben een ruim assortiment om jou en jouw team er tip top uit te laten zien.  

Stijlvol advies

Voorheen was kantoorkleding statig, werd er veel gebruik gemaakt van 100% katoen en zat het alles behalve comfortabel. Dat is tegenwoordig gelukkig verleden tijd. Omdat veel merken steeds meer gebruik maken van een combinatie van katoen en polyester of juist van de bekende, nette en vooral comfortabele travelstof is de kantoorkleding ook buiten kantoortijden om goed te dragen.  

Wij denken met veel liefde met je mee welke outfit geschikt is voor bij jou op kantoor. Graag nodigen wij je van harte uit in onze showroom te Nijkerk om al onze mogelijkheden te kunnen laten zien. Met 100m2 aan showroom hebben wij vrijwel alle soorten en maten op voorraad. Wel zo makkelijk om de perfecte kantoorfit uit te kunnen kiezen.

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.  

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo