• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Detachering

De Meiden van Ropaflex zijn ook gespecialiseerd in kleding voor uitzendbureaus of detacheringen. Want het is net zo belangrijk dat ook deze krachten er representatief uitzien.

Representatief van A tot Z

Bedrijfskleding draagt niet alleen je merkidentiteit uit, het zorgt ook voor gelijkheid en saamhorigheid onder je personeel. Zeker wanneer je werkt met uitzendkrachten. Zij zullen, als zij dezelfde kleding dragen als het vaste personeel, zich extra gewaardeerd voelen en zijn echt part of the team. Iedereen hetzelfde, iedereen herkenbaar.

Graag helpen de Meiden van Ropaflex je bij het maken van de juiste keuzes voor het kiezen van kleding voor detacheringen. We nodigen je dan ook van harte uit in onze showroom in Nijkerk. Met 100m2 aan showroom is er voor ider wat wils, ook als je liever voor de tijdelijke krachten prijsvriendelijke kleding wilt aanschaffen.

 

Ropaflex on the road

Heb jij liever dat wij naar jou toe komen? Geen probleem. Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.  

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Bestel jij daarom liever zelf direct via ons KMS systeem? Dat kan. Graag maken wij voor jou inloggegevens aan.

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo