• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

De Meiden van Ropaflex

Mieneke van de Pol

Eigenaresse

Ilona Veenendaal

Commercieel Manager

Jacobien Buitenhuis

Projectmanager

Hermien Buitenhuis

Logistiek

Danielle Bonenberg-Klok

Verkoop

Nina van den Bor

Verkoop

Muriel Hartog

Marketing

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op met Mieneke als jij ook één van de Meiden van Ropaflex wilt worden.

Onze werkwijze

Wij, de Meiden van Ropaflex, hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Graag plannen we dan ook een kennismakingsgesprek met jou in. Tijdens dit gesprek luisteren we aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen van bedrijfskleding. Deze wensen worden vervolgens vertaald naar een zo passend mogelijke offerte. Zodra er akkoord is gegeven op de offerte, beginnen we met het maken van de werktekeningen. Het is voor ons heel belangrijk dat alles tot in de kleinste puntjes precies is zoals jij het wilt, dus er wordt veel aandacht aan de werktekeningen besteed. Zodra dit akkoord is, gaan we alle kleding doorpassen. Dit kan bij ons in onze showroom, maar wij bieden ook passessies op locatie aan. Zo hoeft jouw personeel niet naar ons te komen, maar komen wij met het samengestelde kledingpakket naar jou.

Zodra jij met alles tevreden bent gaan wij de kleding bestellen. Daarnaast kun je vanaf nu ook gebruik maken van ons KMS-systeem. Er kan voor gekozen worden om elke werknemer zelf zijn eigen kleding te laten bestellen. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel besteld wordt maken we gebruik van een puntensysteem. Zo heeft elke werknemer een X aantal punten per jaar die hij bij ons mag besteden. Op deze manier wordt het afgesproken kledingbudget niet overschreden, heb jij er geen omkijken meer naar en loopt je personeel er altijd representatief en herkenbaar bij.

Ons werkgebied

De showroom van Ropaflex bevindt zich in Nijkerk. Gelegen aan de A28 is de showroom eenvoudig te bereiken. Met onze bedrijfskleding hebben wij regionaal vele klanten blij mogen maken, denk hierbij aan Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Bunschoten-Spakenbrug, Ede, Harderwijk, Putten, Veenendaal, Utrecht en natuurlijk Nijkerk.

Mocht je niet in de buurt gevestigd zitten en het fijner vinden dat de Meiden van Ropaflex jouw kant op komen? Geen probleem! Onze gastvrijheid en klantgerichte service staat centraal, zelfs als wij daarvoor een ommetje moeten maken.

Locaties waar wij werkzaam zijn geweest:

Passend advies in kleding & schoenen op locatie

De Meiden van Ropaflex zijn op de hoogte van de laatste trends, hebben verstand van zaken en zoeken voor jou het beste aanbod. Tijdens het verstrekken van ons advies houden wij ook rekening met de toepassingen van de kleding.

Denk hier bijvoorbeeld aan:

  • Vuurvastheid (bij las kleding)
  • Verkleuring in de was
  • Temperatuur waarin het gewassen moet worden
  • Ademt het materiaal voldoende
  • Sluit de kleding aan of zit het juist los

Bedrukken & printen van bedrijfs- of sportkleding

De Meiden van Ropaflex bieden de optie om je bedrijfs- of sportkleding te laten bedrukken. Bedrukken is bij (vrijwel) elk kledingstuk mogelijk.

Wij maken gebruik van verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk, sublimatie en flexibele transferdruk. De flexibele transferdruk is onze favoriet. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbaarheid.

Een primeur, want vanaf komende zomer gaan wij zelf ook kleding bedrukken. Dit betekend dat het niet meer uitbesteed hoeft te worden waardoor de levertijden versneld kunnen worden.

 

Borduren van logo’s en aanpassen van kleding

Borduren
Er is ook de mogelijkheid om je bedrijfs- of sportkleding te laten borduren. Het voordeel van borduren is dat het een chiquere uitstraling heeft en langer meegaat, zeker wanneer de kleding op warmere temperaturen gewassen gaat worden.

Vermaakwerk
De Meiden van Ropaflex bieden ook de mogelijkheid om de kleding te laten vermaken. Het is belangrijk dat kleding comfortabel zit, maar ook netjes op maat is. Mocht een item goed zitten maar net te lang zijn of net iets te wijd, dan passen wij dat precies aan.

Kleding inkoop & management (KMS)

Bij de Meiden van Ropaflex is het mogelijk om kleding te bestellen via het (online) Kleding inkoop&management systeem (KMS). In het kleding management systeem staat alle informatie over het samengestelde kledingpakket voor jouw bedrijf.

Vooraf is vastgesteld welke kledingartikelen aangeboden worden bij welk personeelslid. Er kan voor gekozen worden dat elke werknemer zelf zijn of haar kleding mag bestellen. Er kan dan gekozen worden voor een puntensysteem; er mag een X aantal per jaar uitgegeven worden aan de bedrijfskleding. Op deze manier kan ieder voor zich zijn of haar kleding bestellen, zien ze er altijd representatief uit en is er verder geen omkijken meer naar.

 

Persoonlijk advies in pasvorm, comfort, gebruik en stijl

Bedrijfskleding die bij je past

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo