• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Bedrijfskleding Veenendaal

Wat wij doen?

Passend advies in kleding & schoenen op locatie
Bedrukken & printen van bedrijfs- of sportkleding
Borduren van logo’s en aanpassen van kleding
Kleding inkoop & management (ook online)

Waarom kiezen voor Ropaflex?

Bij Ropaflex hanteren we een aanpak die zowel creatief als professioneel is, waarbij we sterk de nadruk leggen op klantgerichte service. Ons advies is altijd op maat gemaakt, omdat we aandachtig kijken naar de sfeer binnen jouw bedrijf en jouw specifieke wensen. In onze samenwerking streven we naar directe communicatielijnen, zodat je altijd precies weet bij wie je moet zijn met al je vragen.

 

Bedrijfskleding voor elke sector

Voor elke bedrijfssector ontwerpen we bedrijfskleding die naadloos aansluit bij de specifieke bedrijfssfeer en huisstijl. Of je nu bedrijfskleding zoekt voor de bouw, installatietechniek, Horeca of Transport en Logistiek ons assortiment is veelzijdig genoeg. We delen graag advies over diverse designs en stijlen, zodat het altijd perfect past bij de identiteit van jouw bedrijf en de specifieke sector waarin je actief bent.

 

Bedruk of borduur je bedrijfskleding

Wil je jouw bedrijfslogo op de bedrijfskleding laten stralen of de bedrijfsnaam een prominente plek geven? Bij Ropaflex brengen we jouw logo of bedrijfsnaam aan op de bedrijfskleding met behulp van geavanceerde technieken, waaronder transferdruk, sublimatie en zeefdruk.

Of we bedrukken of borduren aanraden hangt af van de aard van de kleding en het beoogde gebruik. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat de bedrukking of borduring perfect aansluit bij de specifieke kenmerken van jouw bedrijfskleding.

Kleding Management Systeem

Als jouw onderneming eenmaal klant bij ons is, creëren wij een persoonlijk online kledingportaal. Het portaal biedt gedetailleerde informatie over het samengestelde kledingpakket voor jouw bedrijf. Hier plaats je eenvoudig nieuwe bestellingen of bekijk je bestaande orders na. Dit zorgt niet alleen voor overzicht, maar bespaart ook kosten en maakt het bestellen van nieuwe kleding aanzienlijk gemakkelijker.

 

Ontwerp je eigen bedrijfskleding

Bij Ropaflex bieden we je ook de kans om zelf je bedrijfskleding te ontwerpen. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke kledingconfigurator en stel moeiteloos je eigen unieke collectie samen vanaf 10 stuks. Op deze manier voeg je een persoonlijke touch toe aan je bedrijfskleding, waardoor het echt jouw stijl weerspiegelt.

 

Kom langs bij Ropaflex

Bij Ropaflex streven we ernaar om jouw merkidentiteit op een onderscheidende manier te presenteren. We gaan verder dan de standaard; we creëren een unieke huisstijl voor jouw bedrijfskleding. Het gaat bij ons niet alleen om de kleding, maar ook om het vormgeven van een identiteit die jouw bedrijf op een opvallende en originele manier vertegenwoordigt. Door langs te komen krijgen we waardevol inzicht in de wensen van de mensen die de kleding dragen.

Route vanuit Veenendaal naar onze showroom

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfskleding die perfect bij jouw bedrijf in Veenendaal of omgeving past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden niet alleen passend advies, maar ook van bedrijfskleding die naadloos aansluit op zowel de identiteit van jouw bedrijf als de behoeften van je personeel. Bij Ropaflex staan we klaar om jou te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw bedrijfskleding.

O.a. collecties van:

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo