• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Electron

Electron

Electron (voorheen Glaesum Group) biedt al zo’n 35 jaar een breed scala aan warmtetechnologie. Op de huidige locatie in Nijkerk voorziet het bedrijf al 10 à 15 jaar de industriële markt. Vrijwel alle onderdelen worden geproduceerd in Nijkerk. Ze hebben productie en assemblage in eigen huis en plaatsing op locatie en onderhoud door eigen monteurs. Ze staan al jaren bekend als innovatieve speler op het gebied van warmtetechnologie en maatwerkbouwer van hightech industriële ovens.

Van Electron kregen wij de vraag of wij op zoek wilde gaan naar een duurzame kledinglijn. Na alle opties te hebben overwogen hebben wij gekozen voor de duurzame Printer Prime collectie.

De Prime lijn is modern en duurzaam zodat hij door vrijwel elke industrietak gedragen kan worden.Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Dat zorgt ervoor dat we de kwaliteit écht kunnen garanderen. Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor we de impact op het milieu sterk kunnen verminderen.

Bij het ontwikkelen van de Prime collectie word er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er gebruik gemaakt van LCA berekeningen waarbij het water – en energieverbruik werd verminderd en ook de co2 uitstoot werd teruggedrongen. Elk kledingstuk bestaat uit organisch katoen en/of gerecycleerd polyester. Organisch katoen is beter voor de bodem en lucht en verbruikt daarnaast minder water en energie. Gerecycleerd polyester geeft een nieuwe duurzame bestemming aan PET-flessen.

Met de Printer Prime collectie heeft Electron gekozen voor duurzame gepersonaliseerde bedrijfskleding waar zij hopelijk een lang tijd plezier van mogen hebben.

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo