• Top kwaliteit bedrijfskleding
  • 100 m2 showroom
  • Uitgebreid assortiment

Craft

Craft Corporate ontwerpt bedrijfskleding met de juiste pasvorm. De active corporate collectie is geïnspireerd op alles wat zij hebben geleerd bij het maken van functionele kleding voor ‘s werelds grootste atleten. Kleding van Craft Corporate brengt pasvorm, duurzaamheid en ademend vermogen naar de moderne werkplek. Deze collectie is ontworpen om het meeste uit kantooruren en daarbuiten te halen.  

De kleding is te bestellen voor zowel heren als dames. 

Soort kleding: Representatieve business outfits en Bedrijfsmatige sportkleding. 

Alle bedrijfskleding kan gepersonaliseerd worden. Vraag een van onze meiden om advies.


Bekijk corporate catalogus

Craft Teamwear is voor elke team player die van design en functionaliteit houdt. Ga je met het bedrijf een tournament aan, of juist met je padelteam competitie spelen? Dan is de Craft teamwear uitermate geschikt. Om het nog persoonlijker te maken kan er ook nog gekozen worden voor de Craft Custom (doorklik mogelijkheid naar Craft Custom).  

Alle bedrijfskleding kan gepersonaliseerd worden. Vraag een van onze meiden om advies.


Bekijk teamwear catalogus

Craft Custom is een optie binnen Craft om je sportkledingen te customizen. Niet alleen kwa uiterlijk kan je kiezen voor vele verschillende opties, ook voor de functionaliteit kan je aangeven wat voor jou en het team belangrijk is. Op deze manier verschijn je altijd uniek met jouw team bij welke wedstrijd of finish dan ook.    

Let op! Deze collectie is te bestellen vanaf 10 stuks, mocht dit teveel zijn kijk dan eens naar Craft Teamwear (doorklik mogelijkheid naar Craft Teamwear).   

Alle bedrijfskleding kan gepersonaliseerd worden. Vraag een van onze meiden om advies.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks
Whatsapp logo