Wij zijn erg blij om te mogen vermelden dat wij de nieuwe dealer van Mascot kleding en werkschoenen voor Nijkerk zijn geworden. Mascot is een Deens familie bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

Voordat de Mascot kleding op de markt komt is deze uitgebreid getest en gecontroleerd.
Daarnaast hecht Mascot veel waarde aan goede arbeidsomstandigheden voor de medewerkers in de fabrieken, dit is een van de vele redenen waarom wij hebben gekozen voor Mascot.

Mascot is zeker niet de goedkoopste, maar wel de beste. De werkkleding is geen product op zich, maar een volledige service naar onze klanten toe, in samenwerking met Mascot kunnen wij onze klanten goede ondersteuning bieden in het aankooptraject en daardoor kunnen wij ook een hoge leveringsbetrouwbaarheid garanderen. Meer hierover volgt binnenkort. Wel alvast nieuwsgierig wat het voor uw organisatie kan betekenen? Stuur een mail naar

Tevens kunt u alvast een kijkje nemen op www.mascot.nl