Werkkleding SKAPA

Polo’s, jassen, broeken, truien en meer moois

Wij zijn nu al een tijdje de leverancier van de werkkleding bij SKAPA (producent en leverancier van medische praktijk meubelen).

Vandaar dat het tijd werd om dit leuke project eens uit te lichten.

Bij dit project hebben we rekening gehouden met een aantal aspecten:

Het intensieve gebruik van de kleding 

Doordat er veel stof en vuil vrij komt tijdens het werkproces is het van belang dat de kleding vaak gewassen kan worden.

Het draagcomfort van de kleding 

Omdat de jongens van Skapa soms lange dagen maken en veel verschillende werkhoudingen aannemen is het belangrijk dat de kleding super comfortabel zit. 

Uitstraling van de kleding 

Bij het uitkiezen van de kleding hebben we gekeken naar kleding welke zoveel mogelijk bij de huisstijl van SKAPA past. Vandaar dat we niet voor kleding hebben gekozen van één merk, maar van meerdere merken welke mooi bij elkaar passen. Op deze manier onderscheiden ze zich ook van de rest.

Voorraad van de kleding

Van het kledingpakket van SKAPA hebben samples op voorraad liggen in onze showroom in Nijkerk. Zo kunnen (nieuwe) medewerkers op elk moment binnen lopen om deze kleding te passen. De maten van de medewerkers worden genoteerd en zo kunnen bestellingen later ook online doorgegeven worden. 

Doordat we met leveranciers werken welke een hoge leverbetrouwbaarheid hebben, kunnen we in normale omstandigheden binnen 8 werkdagen leveren. De kleding is in dit geval dan ook bedrukt.

Gelukkig wilde een aantal medewerkers van SKAPA voor onze fotograaf poseren, zodat wij dit leuke project aan jullie kunnen laten zien!

Wil jij voor jouw personeel ook een onderscheidend kledingpakket?

Plan dan nu een (corona) proof afspraak in via info@ropaflex.nl of via 033-8442574

Wilt u weten hoe wij te werk gaan en eens kennismaken voor een vrijblijvend advies?

Bekijk ook onze andere projecten