Heinen Delfts Blauw in het nieuw

Winkelmedewerkers van Heinen Delfts Blauw zullen binnenkort helemaal in het nieuw gestoken worden, voorzien van het nieuwe logo, geleverd door Ropaflex.

We zijn van start gegaan met de eerste passessie voor dit wereldwijd bekende handelsmerk. Heinen Delfts Blauw speelt een belangrijke rol binnen de huidige markt op het gebied van Nederlands aardewerk en betrekt alle hoeken van de wereld bij het productieproces.

Het kloppende hart van het familiebedrijf is gevestigd in Putten, waar Heinen Delfts Blauw zijn roots heeft liggen. Grondlegger en plateelschilder Jaap Heinen senior zag keramiek beschilderen als een hobby, maar al snel werd de kwaliteit van zijn werk opgemerkt en groeide de vraag naar hoog kwalitatief en ambachtelijk aardewerk. Zoon Jorrit Heinen voegde zich bij zijn vader en combineerde zowel zijn creatieve als zakelijke kant voor het bedrijf en dat leidde tot de opening van een zestal Delfts blauw winkels in karakteristieke panden in zowel Amsterdam als in Delft.

Op deze foto is het mooie pand aan de Prinsengracht te zien. We hebben samen met de medewerkers van deze locatie en de medewerkers van de winkels aan de Leidsestraat, de Munttoren, het Damrak en het Centraal Station alles doorgepast, zodat we er zeker van zijn dat alles straks goed zit.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal succes met negen winkels in Amsterdam en Delft en zevende winkel op Curaçao. Dus wie weet gaan we binnenkort internationaal!

Wilt u weten hoe wij te werk gaan en eens kennismaken voor een vrijblijvend advies?